Mornin'

Jag vaknade vid tio i tolv, väckt av ett sms. Fem minuter senare fick jag reda på att jag skulle till Karlstad, och skulle vara klar på tio minuter. Och jag klarade det. Visserligen slarvade jag med endel grejer som normalt ingår i morgonrutinen, men det funkade. Så dagen spenderades i Karlstad, vilket var väldigt trevligt såhär innan skolan. En jacka inhandlades också - något som var välbehövt. På USA-fronten intet nytt.

Pass

Well. Det blev inget pass idag. Det var tydligen fyra timmars kö, och så länge orkar jag absolut inte vänta. Det borde även vara stängt vid den tiden, när fyra timmar passerat.

Stars and stripes

Jag sitter och kollar igenom bloggar som andra utbytesstudenter skriver, både sådana som är där nu och de som åker om ett år - när jag åker. Ett år känns inte alls långt borta, nu när man väl har börjat förbereda för året. Jag har fixat alla pappershandlingar som de behövde innan hösten, och imorgon ska jag åka och fixa ett nytt pass. Även ta ett nytt passfoto - som alltid lyckas gå åt pipsvängen.
·
Det känns konstigt att vara såhär exalterad över USA. I normala fall, är allt jag pratar om England. Orsaken till varför jag valde USA istället är helt enkelt att jag vill gå i en amerikansk High school, och uppleva den mytomspunna high school spirit. Jag vet att jag i framtiden kommer att flytta till Storbritannien, det är en självklarhet, så det kändes bra att välja USA den här gången. Och jag är fortfarande nöjd med det valet.


Create something

Designen och headern är temporära, förresten. Min kreativa sida  - gone.

Väntan

Ja, här är jag. Igen. När Gabbi bestämde sig för att starta en blogg om sina äventyr i Stockholm, kände jag också att jag behöver en ny start. En ny svensk blogg - då jag nu bara har min engelska. Jag kommer nog därför inte alls använda lika mycket engelska här som jag är van vid att göra vid vanliga, svenska situationer.
En annan bidragande faktor till att jag har börjat om på nytt är alla andra bloggar jag läst, om folk som skriver om sina förberedelser inför det stora året - och det vill jag också göra. Dock kommer min knappast vara lika intressant. Det är det inga tvivel om. Jag har även sträckläst en hel drös bloggar av folk som åkte till USA så sent som idag. Det gör mig så satans förväntansfull för nästa år. Då är det min tur.
·
Jag kan knappt bärga mig. Jag vill lämna den här hålan - och helst aldrig komma tillbaka. Studera, spara pengar, och flytta. Långt bort. Det ska jag göra.
·
Det är också den här bloggen jag kommer använda när jag är på andra sidan jordklotet, antagligen.RSS 2.0