The T-shirt

Min t-shirt från EF kom igår med det senaste nyhetsbrevet vilket gjorde min dag lite bättre.

Host Family

Så, värdfamilj! Jag tänkte skriva lite om det nu när jag har lugnat ner mig lite. 

Anyhow, jag fick ett samtal på fredagskväll, runt halv sex, men jag hann inte svara. Senare när jag kollade numret såg jag att det hade kunnat vara EF, och eftersom klockan var mer än sex kunda jag inte ringa tillbaka. Istället tänkte jag att jag snällt fick vänta till på måndag med att ringa upp. Eftersom jag inte spenderade natten mellan fredag och lördag hemma så hade jag inte tillgång till min dator, och det första jag gjorde när jag kom hem på lördag var att kolla mejlen. Bara ifall att. Där, i inkorgen, såg jag ett mejl med rubriken "Hello Exchange Daughter!". Självklart trodde jag att det inte var sant, då det bara är februari och de flesta får sina värdfamiljer under sommarlovet - men det var det. Jag har fått en värdfamilj! Och idag ringde de från EF, men jag visste självklart vad det handlade om. Så nu är det klart!

De verkar även vara hur bra som helst! De bor i Hampton, Arkansas och familjen består av min värdmamma som fyller 30 om någon månad, hennes man som är 34 år och deras fyra hundar. Familjen har tagit emot utbytesstudenter tre år tidigare som alla har trivits hur bra som helst, så det verkar vara helt underbart! Skolan jag ska gå på heter Hampton High, och det är en relativt liten skola vilket jag inte alls har något emot! 

Gah, det finns så himla mycket mer att berätta om placeringen men jag är i en sådan extas att det är svårt att få fram ord! Men jag kunde verkligen inte vara mer nöjd med min placering! :'D

Värdfamilj!

Jag har fått värdfamilj! Herregud!

ASDFKJDFNMDKJFJNMSDIOKFJMXZKCJJMS
FSOLS,.SFZ
AEJFUSOPC

RSS 2.0