Host Family

Så, värdfamilj! Jag tänkte skriva lite om det nu när jag har lugnat ner mig lite. 

Anyhow, jag fick ett samtal på fredagskväll, runt halv sex, men jag hann inte svara. Senare när jag kollade numret såg jag att det hade kunnat vara EF, och eftersom klockan var mer än sex kunda jag inte ringa tillbaka. Istället tänkte jag att jag snällt fick vänta till på måndag med att ringa upp. Eftersom jag inte spenderade natten mellan fredag och lördag hemma så hade jag inte tillgång till min dator, och det första jag gjorde när jag kom hem på lördag var att kolla mejlen. Bara ifall att. Där, i inkorgen, såg jag ett mejl med rubriken "Hello Exchange Daughter!". Självklart trodde jag att det inte var sant, då det bara är februari och de flesta får sina värdfamiljer under sommarlovet - men det var det. Jag har fått en värdfamilj! Och idag ringde de från EF, men jag visste självklart vad det handlade om. Så nu är det klart!

De verkar även vara hur bra som helst! De bor i Hampton, Arkansas och familjen består av min värdmamma som fyller 30 om någon månad, hennes man som är 34 år och deras fyra hundar. Familjen har tagit emot utbytesstudenter tre år tidigare som alla har trivits hur bra som helst, så det verkar vara helt underbart! Skolan jag ska gå på heter Hampton High, och det är en relativt liten skola vilket jag inte alls har något emot! 

Gah, det finns så himla mycket mer att berätta om placeringen men jag är i en sådan extas att det är svårt att få fram ord! Men jag kunde verkligen inte vara mer nöjd med min placering! :'D

Kommentarer
Postat av: elsa

hej, hittade din blogg på utbytesstudent.se , jag ska också åka 12-13 till usa med ef! :) gud va roligt att du har fått din värdfamilj, jag kan knappt vänta haha!

2012-02-16 @ 14:36:56
URL: http://elsajohannaa.blogspot.com
Postat av: EmmaS

Grattis! Jag är en sådan där knäpp mamma som sitter och undrar hur utbytesåret kommer att bli. Min son åker också med EF och börjar med Camp, så ni kanske ses. Han har också fått familj, vilket känns skönt. I Wichita Kansas. De verkar trevliga, men det blir nog lite annorlunda mot hans vanliga liv på Södermalm i Stockholm. Fast så ska det ju vara! Själv var jag i New Jersey, för precis 30 år sedan, och jag har fortfarande kontakt med mina kompisar där och träffar dem regelbundet. Hoppas det blir lika bra för er!

2012-03-30 @ 14:02:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0