Sisten får tröstpris

Jag sitter och komponerar en julspellista i Spotify. Det är trots allt första advent på söndag, och lite julkänsla kanske man borde ha. Samtidigt har jag lyckats leta fram Mysteriet på Greveholm på VHS - vilket måste vara den bästa julkalendern någonsin.
På USA-fronten intet nytt, bara det att allt är i USA nu. Sen har även en grupp utbytesstudenter träff i Stockholm snart som jag så himla gärna skulle vilja gå på, men att bo mitt i skogen och ta sig till Stockholm är inte det lättaste. Lite synd.

High School News #2

Ja, äntligen har det andra nyhetsbrevet kommit. Det kom egentligen för ett bra tag sedan, men jag har varit påpackad med provläsningar och uppgifter så jag har helt enkelt inte haft tid. Men det känns nära nu! När man behöver ställa in grejer för att man kommer på att man är i USA då, då är det inte långt kvar. Ett halvår ungefär. Och med tanke på allt som ska fixas och donas med så lär det gå ganska fort. Jag är även officiellt sjutton år nu - och det känns hur bra som helst.

Spamalot, ballonger och tårta

Fyrtio ballonger och världens bästa tårta.

Höstlov. Och jag hade inte tuberkulos.
I förrgår kom mina fina vänner Malin och Gabriella hem till mig ganska oplanerat med fyrtio ballonger i händerna och en Harry Potterinspirerad tårta med sig. I hallen blev det dock trettionio ballonger. Jag fyller nämligen sjutton nästa vecka och eftersom Gabbi drar tillbaka till Stockholm innan det så hade vi lite lattjolajbans i tisdags istället. Satans kul var det, och tårtan blev även lite frukost.
·
Under helgen mellan lördag och söndag hann jag även med att åka till Stockholm med mamma för att få min födelsedagspresent av henne; att se Spamalot på Oscarsteatern. Det var något av det bästa jag någonsin sett! Jag åkte dit med skyhöga förväntningar och de överträffade varenda en med råge. Perfekt! Speciellt Johan Glans. Så himla bra! Det var verkligen ren Monty Pythonanda över det hela. Men ja, Johan Glans var magnifik.

RSS 2.0